Trainen als een echte prof

De "Soccer Talent Academie" verzorgt voetbal techniektrainingen en coördinatie trainingen in het sportcomplex "Masita Soccer Arena". Deze trainingen zijn een perfect aanvulling op de regulieren trainingen bij de club.

Gediplomeerde coaches en specialisten geven trainingssessies op basis van uitgebreide oefenstof. Alle facetten van het voetbal komen tijdens deze trainingen aan bod, zoals: passing, trappen, passeer bewegingen, technie, stabilisatie, afwerken op doel, positiespel, ...

Bij "Soccer Talent Academie" wordt in het begin vooral getraind op de " Coerver Basics" en zullen er daarnaast eveneens schijnbewegingen worden aangeleerd. Na verloop van tijd word je dan baas over de bal, heb je de technieken onder de knie en kan je steeds meer acties en bewegingen combineren.

De "Soccer Talent Academie" is de grootste aanbieder van techniek-en coördinatie trainingen voor zowel jongens als meisjes. Daar waar de " Coerver Methode" zich met name richt om de voetbaltechniek teverbeteren, voegen wij daar nog het positiespel en videoanalyse aan toe. Er wordt vooral getraind op volgende aspecten: het aanleren van een totale balcontrole, 1 tegen 1 situaties, richtingsveranderingen in functie van posities, het passeren en het domineren van je tegenstander(s).

Overzicht van onze verschillende trainingsformules »

Dat onze "Soccer Talent Academie" zeer gewaardeerd wordt blijkt uit het almaar groeiend aantal toppers dat bij ons traint.

Kostprijs?

Door de aanhoudende stijgende prijzen van de elektriciteit zijn ook wij  genoodzaakt om onze prijzen aan te passen vanaf 2023

 • Beurtenkaart: 10 beurten aan €180.
 • Losse beurten zijn €20 per beurt
  Deze willen wij zoveel mogelijk vermijden, zodat we optimaal te werk kunnen gaan.
 • Trainingsduur ong. 65 min

Betalen kan ter plaatse met cash of via betaalkaart, maar liefst via overschrijving NA online inschrijving.

INSCHRIJVEN IS VERPLICHT!

Voorwaarden?

 • Lidmaatschap bij een voetbalclub is verplicht alvorens in te schrijven
 • Het dragen van het standard “Masita Soccer Arena” outfit is verplicht .
  Dit outfit kan tijdens de openingsuren worden aangekocht in de aanliggende winkel GCSoccerShop en dit tegen een scherpe prijs van €30 (Shirt, short + kousen)

  De eerste keer dat spelertjes bij ons deelnemen aan de trainingen, is de aankoop van een “Masita Soccer Arena” outfit verplicht! Nadien dragen we deze outfit (met het oog op uniformiteit) ook bij alle toekomstige trainingen of andere lesmomenten in onze arena! Deze outfit kan men ook gebruiken tijdens de voetbalkampen waarbij je een korting op deze kampen.

  Tijdens de wintermaanden vragen we aan iedereen om onder het “Masita Soccer Arena” shirt een zwart shirt met lange mouwen te dragen. Dit mag thermisch zijn.

  Er is een ook korting van 10% bij het verlengen van de beurtenkaart!!!

Openingsuren winkel:

 • Woensdag t/m vrijdag: 10u00 tot 18u00
 • Zaterdag: 10u00 tot 17u00
 • Zondag en maandag: gesloten

Voor meer vragen kan u terecht op info@masita-soccer-arena.be

Bezoek vandaag nog het indoor sportcomplex bij uitstek!

Masita Pepsi Quick
Carlsberg Gijbels n.v. Eddy Govaerts
Skoda Peusens Hasselt Lipton Ice Tea Bacio Sensimmo
Renoclean Elem3nts Besco Luna Sun
©2023 Masita Soccer Arena - Sledderloweg 100/2, 3600 Genk - Tel. 089-21.31.56 - e-mail
Privacy - Cookies - Website by Brainlane