TestBnr

Masita Soccer Arena is trots de overgang te kunnen meedelen van Jordan Renson van STVV naar Club Brugge. De 19-jarige Renson, die dit jaar de overstap maakte naar de A-kern van STVV en tijdens de wedstrijd tegen Moeskroen zijn debuut maakte in de Jupiler Pro League, is een verdediger die mogelijk als vervanger van de opnieuw uitgevallen Bjorn Engels kan optreden. Hij tekende een contract voor twee jaar met één jaar optie.

Jordan Renson stond al voor de zomer in de belangstelling van Club Brugge. Na zijn invalbeurt tegen Moeskroen werd duidelijk welk potentieel hij ook in de Jupiler Pro League heeft en kwam de transfer in een stroomversnelling.

Jordan Renson is perfect tweevoetig en geldt als een grote belofte. Hij kwam op 13-jarige leeftijd van de jeugdafdeling van Standaard Luik over naar STVV waar hij verder openbloeide.

Foto: Marc Parthoens (Masita Soccer Arena) & Jordan Renson

Met de overgang van Jordan Renson doet Masita Soccer Arena (via haar spelersmanagementtak Soccer Invest) haar tweede grote transfer dit seizoen. Eerder maakte ook Livio Milts de overgang van STVV naar Club Brugge waar hij onder leiding van Sven Vermant reeds flinke stappen vooruit gezet heeft.

De Masita Soccer Arena en haar voetbalacademie zien het als hun missie om jonge voetballers een kans te bieden in het huidige moderne voetbal. Daar wordt iedere dag door een heel team van medewerkers (kracht-, techniek-, coördinatie- en tactische trainers) hard aan gewerkt. Met succes zoals de twee genoemde transfers bewijzen.

Ook interesse om een betere voetballer te worden? Aarzel niet en contacteer ons, want wij durven zonder blozen te zeggen dat onze voetbalacademie elke voetballer beter maakt!

Wil je graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in onze Soccer Arena, schrijf je dan zeker in op onze gratis nieuwsbrief. Wij sturen dan op regelmatige tijdstippen de nodige nieuwtjes, events, acties, wedstrijden enz... naar je mailbox.

Bezoek vandaag nog het indoor sportcomplex bij uitstek!

Masita Pepsi
Carlsberg Labadia
Skoda Peusens Hasselt Puur Groep Lipton Ice Tea Bacio MJ Systems
Renoclean Gijbels n.v. LW Cleaning
©2019 Masita Soccer Arena - Sledderloweg 100/2, 3600 Genk - Tel. 089-21.31.56 - e-mail
Privacy - Cookies - Website by Brainlane