TestBnr

Opmerkelijk voetbalnieuws uit Genk.

Het voetbalmakelaarskantoor JC Playermanagement en de Masita Soccer Arena gaan een unieke samenwerking aan. "Een goede zaak in de eerste plaats voor de voetballers, luidt het bij beide partijen."


Josy Comhair, de voetbalagent van ondermeer Leandro Trossard is tevreden over deze unieke samenwerking.

“Het is een aparte samenwerking in het voetbal. Onze spelers kunnen gebruik maken van deze prachtige indoor-accommodatie. Pino Canale en Stefano Ghiro zijn voetbalkenners.”

“We blijven vooral hier in Vlaanderen prospectie doen. Er is zo zoveel vis in de vijver hier, je moet niet verder gaan vissen. Voordeel is dat onze (jonge) spelers voortaan hier kunnen begeleid worden door het team van Stefano en Pino. Een makelaarskantoor moet 24/7 ten dienste zijn van de spelers en dit past perfect in onze voetbalfilosofie waar de speler centraal staat.”

Bij de Masita Soccer Arena in Genk zijn ze ook opgezet:

“Dit komt op het juiste moment. We misten expertise op sommige domeinen die JC Playermanagement wel heeft en andersom kunnen we voor hun een toegevoegde waarde zijn. JC Playermanagement. Het is een win-win. We hebben hier vergaderzalen, een krachthonk, personal coaches.”

“We kennen Josy al twintig jaar als een vakman. Hij is altijd zichzelf gebleven en belangrijk de speler staat in dit verhaal centraal. De winnaars zullen de spelers zijn.”, aldus zaakvoerders Stefano Ghiro en Pino Canale.


JC Playermanagement die momenteel zes scouts inzet, kan nu ook rekenen op het ervaren scoutingswerk van Stefano Ghiro en Pino Canale.

Ook zal JC Football TV, het nieuwe online-kanaal van JC Playermanagement ook geregeld bijdrages maken over het leven achter de schermen van de Masita Arena.

Meer uitleg

Josy Comhair
0470/29.10.67
www.jcplayermanagement.be

Stefano Ghiro 0499/43.74.16
Pino Canale 0487/53.90.03
www.masita-soccer-arena.be

Bezoek vandaag nog het indoor sportcomplex bij uitstek!

Masita Pepsi Quick
Carlsberg Gijbels n.v. Eddy Govaerts
Skoda Peusens Hasselt Lipton Ice Tea Bacio Sensimmo
Renoclean Elem3nts Besco Luna Sun
©2023 Masita Soccer Arena - Sledderloweg 100/2, 3600 Genk - Tel. 089-21.31.56 - e-mail
Privacy - Cookies - Website by Brainlane