TestBnr

Inleiding:

De "Soccer Talent" Academie hecht niet enkel belang aan het pure sportieve element van het voetbal, maar stelt zich ook graag op als informatieverstrekker rond andere facetten die met het voetbal te maken hebben. Daarom kondigen wij graag een gratis, wetenschappelijk onderbouwde, infoavond/workshop aan in samenwerking met Joris Lambrechts.

Wat mogen jullie verwachten van deze workshop?

Wij bieden graag een antwoord op de vraag: "hoe kunnen jeugdsportclubs en ouders samen de talenten van jonge spelers ontwikkelen en hun spelplezier vergroten?"

Ouders komen vaak met andere verwachtingen aan het veld dan hun sportende kinderen. Soms hopen ze dat hun kinderen het goed doen omdat zij zelf nooit succesvol waren. Of ze willen dat hun kinderen alle kansen benutten die ze zelf nooit kregen. Andere ouders zoeken roem en glorie via hun talentvolle spruit. De ambities van de ouders overstijgen al eens deze van hun kinderen, tot een punt waarop kinderen meer uit plicht aan sport doen dan voor het plezier.

Tijdens deze wetenschappelijk onderbouwde workshop kunnen we ouders helpen inzien wat hun motivatie is en hoe deze de prestaties en het spelplezier van hun kind beïnvloedt. En vooral hoe ze ook langs het sportveld hun ouderrol kunnen opnemen, door het verstevigen van hun competenties als “coach” en supporter.

De workshop wordt gegeven door Joris Lambrechts, regent LO en master in de Educatieve studies. Onderzoeksmedewerker HIG – HUBrussel, lector aan de Lerarenopleiding van de KHLim en TVJO van STVV (tot 2014) en K. Bilzerse Waltwilder VV.

Vanuit een theoretisch kader trachten de ouders zelf op interactieve wijze tips te achterhalen die belangrijk zijn om kinderen positief te ondersteunen.

Praktisch:

  • Wanneer: vrijdag 16 januari 2015
  • Hoe laat: 19u00
  • Waar: Masita Soccer Arena
  • Voor wie: alle ouders, trainers, clubbestuur...
  • Inkom: Gratis

LAAT ONS EVEN WETEN OF JE ERBIJ ZAL ZIJN EN MET HOEVEEL PERSONEN!

Bezoek vandaag nog het indoor sportcomplex bij uitstek!

Masita Pepsi Quick
Carlsberg Gijbels n.v. Eddy Govaerts
Skoda Peusens Hasselt Lipton Ice Tea Bacio Sensimmo
Renoclean Elem3nts Besco Luna Sun
©2023 Masita Soccer Arena - Sledderloweg 100/2, 3600 Genk - Tel. 089-21.31.56 - e-mail
Privacy - Cookies - Website by Brainlane