TestBnr

SportStories - de show van Stef Wijnants over sport en humor

SportStories 2 trekt met een vast gezelschap de boer op. Michel Wuyts, Armand Schreurs en Herman Verbruggen (Markske uit FC de Kampioenen) komen straffe maar vooral grappige sportverhalen vertellen. En omdat humor een nog belangrijker onderdeel wordt reizen elke voorstelling twee comedians mee. 

Raf Coppens drijft op zijn gekende wijze de spot met de sportwereld en de beste stemmenimitator van Vlaanderen Guga Baul neemt een loopje met de kleine kanten van de Belgische en internationale topsporters. Meer info vindt u op www.sportstories.be.

Masita Soccer Arena geeft 50 vrijkaarten weg!

Op vrijdag 17 april 2015 om 20u15, komt Sportstories naar het CCHA,Hasselt. De show zal in het teken staan van 50 jaar Sporting Hasselt. 

Wil je er gratis bij zijn? Dat kan! Want de eerste 50 pesonen die ons voor woensdagavond 20u00 een mailtje sturen met hun gegevens, kunnen hun vrijkaart bij ons komen afhalen.

Ik wil er gratis bij zijn!

Gasten

Stef Wijnants

Wijnants StefPresenteert al 10 jaar Sportweekend op Eén. Als voetbalcommentator versloeg hij 4 WK’s en EK’s. Bijna wekelijks is hij op verschillende radio- en TV zenders te horen als voetbalanalist. Wijnants beperkt zich niet alleen tot voetbal. Sinds 2000 is hij de vaste VRT-verslaggever van het zwemmen. In 2009 verscheen zijn boek ‘ Thrillers in de Sport ‘. In SportStories editie 2012 maakte hij zijn debuut op het podium. Daarnaast houdt hij ook lezingen.

Michel Wuyts

Wuyts MichelIs wielercommentator bij de VRT. Wuyts praat met liefde over de koers en schrijft columns vanuit het hart. Zelf is hij een fervent loper. Wuyts zit bij zowat alle koersen op de eerste rij en er is geen renner die hij niet kent of ontmoet heeft. Het SportStoriespubliek zal net als in zijn eigen voorstellingen aan zijn lippen hangen.

Guga Baul

Baul GugaIs vooral bekend uit het VTM-programma Tegen De Sterren Op, waar hij sinds 2010 diverse bekende gezichten parodieert : Sergio Herman, Tom Boonen. Sporters imiteren is één van zijn specialiteiten. Naast zijn televisiewerk geeft Baul ook theatershows. Baul is zelf voetballer in tweede provinciale en kan als geen ander de kleine kanten van de sporter uitvergroten. In SportStories kan hij zijn hobby glans geven.

Herman Verbruggen

Verbruggen HermanElke Vlaming jonger dan 40 jaar is opgegroeid met het goedhartige maar simpele personage Marc Vertongen uit de populaire TV-serie FC De Kampioenen. Verbruggen heeft echter meer in huis dan het acteren van een klungel. Hij heeft zijn eigen theaterbedrijf en met zijn spitsvondige humor is hij een veelgevraagde gast voor vele radio-programma’s.

Raf Coppens

Coppens RafDraait al 25 jaar mee als cabaretier op televisie en in de theaters. Coppens is een verwoed supporter van voetbalclub Eendracht Aalst en mist geen enkele wielerwedstrijd op televisie. In SportStories editie 2012 liet hij geen spaander heel van de sportwereld en zijn vedettencultus. You hate Coppens or you love Coppens maar bereidt u voor een portie spot.

Armand Schreurs

Schreurs ArmandSchrijft al 30 jaar columns in kranten en tijdschriften. Alhoewel Schreurs de kost verdient als cabaretier/poppenspeler is hij nog steeds sportjournalist. Schreurs specialiseert zich in insideverhalen en is een verteller pur sang. Als Ajax-liefhebber kent hij de Nederlandse sportcultuur die de Vlaming verafgoodt of veracht?

Bezoek vandaag nog het indoor sportcomplex bij uitstek!

Masita Pepsi Quick
Carlsberg Gijbels n.v. Eddy Govaerts
Skoda Peusens Hasselt Lipton Ice Tea Bacio Sensimmo
Renoclean Elem3nts Besco Luna Sun
©2023 Masita Soccer Arena - Sledderloweg 100/2, 3600 Genk - Tel. 089-21.31.56 - e-mail
Privacy - Cookies - Website by Brainlane